Je gaat binnenkort studeren aan de hogeschool of universiteit en dat is best spannend. De overstap van de middelbare school naar het hoger onderwijs is een grote en belangrijke stap. Natuurlijk heb je goed nagedacht over de opleiding van je keuze maar je hebt vast nog wel veel vragen en zaken waar je tegenop ziet.

Je wilt ook een goede start maken, want als de opleiding je bevalt, dan wil je uiteraard genoeg punten halen voor het bindend studie advies (BSA). Want dan mag je blijven studeren aan de opleiding van je keuze.

Villa Abel kan je begeleiden vanaf de eerste dag dat je met jouw studie begint. Wij beschikken over een fijne, prikkelarme ruimte, waar je in alle rust je studiestof kan doornemen en je lessen kan voorbereiden. Je krijgt daarbij ondersteuning van een studiebegeleider. Samen ga je bepalen welke begeleiding jij nodig hebt. Dat kan bv. ondersteuning bij plannen zijn, of het leren van studievaardigheden, of ..., waar jij behoefte aan hebt. Als je wilt dat je studiebegeleider mee gaat naar school voor een gesprek, behoort dat zeker ook tot de mogelijkheden. Ons doel is dat jij zo goed mogelijk door je studie heen komt.

Wat denk je, wil jij een goede studeerplek en sta je open voor begeleiding, kom dan kennismaken

Kennismaken

Of wil je eerst nog meer informatie over studeren bij Villa Abel?

Studeren