Voorzitter en toezichthoudend bestuurder:

Hermann Kukler is afgestudeerd in Leiden in het Bestuursrecht. Hermann werkt al enige jaren binnen gemeentelijke organisaties afwisselend als manager of beleidsadviseur binnen het Sociaal Domein. Daarnaast heeft hij ervaring in toezichthoudende functies.

Secretaris, initiatiefnemer en uitvoerend bestuurder:

Petra Zaanen is van origine gediplomeerd B-verpleegkundige en is in de loop van haar leven en carrière steeds weer met mensen met autisme in contact gekomen. Zij coacht, begeleidt en inspireert op een creatieve manier jongeren, waarbij zij kijkt naar waar hun kracht ligt, om van daaruit verder te werken.

Penningmeester, initiatiefnemer en uitvoerend bestuurder:

Anne van der Horst is moeder van een studerende dochter en een studerende zoon met PDD-NOS en ADHD, werkt al jaren als vrijwilliger bij de oudervereniging Balans en komt met veel studenten met ASS en hun ouders in contact. Vaak blijkt dat de studenten wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken en ouders zich zorgen maken.

Inmiddels heeft zij veel theoretische en praktische kennis opgedaan op het gebied van autisme. Met veel plezier en enthousiasme is Anne Villa Abel gestart om jongeren met talenten een succesvolle studententijd te laten hebben en naarmate de tijd verstrijkt is dat plezier en enthousiasme nog lang niet verdwenen.

Toezichthoudend bestuurder:

Inge Schaft is bedrijfskundig manager in het OLVG.