Werken bij Villa Abel

Wij hebben regelmatig vraag naar enthousiaste en professionele begeleiders in diverse steden in de Randstad. Hieronder treft je een aantal functies aan.

Werken bij Villa Abel

Wij hebben regelmatig vraag naar enthousiaste en professionele begeleiders in diverse steden in de Randstad. Hieronder treft je een aantal functies aan. Ben je op zoek naar een stage- of afstudeerplek? Voor studenten Psychologie of Pedagogiek op HBO- of WO niveau hebben wij een aantal onderzoeksvragen klaarliggen. Klik op de functienaam en er opent zich een profiel. Ben je op zoek naar een uitdagende functie bij een jong bedrijf, weet jij je staande te houden in een omgeving, die nog volop in ontwikkeling is, omarm je onze kernwaarden en herken je je in één van de profielen, neem dan contact met ons op en stuur een mail met je motivatie en je CV naar [email protected]”. 

Waarom werken bij Villa Abel?

Onze kernwaarden

Villa Abel hecht veel waarde aan een goede samenwerking en contact met alle huidige en toekomstige betrokken partijen die inclusiviteit ondersteunen, waaronder ouders, werknemers, ZZP-ers, vrijwilligers, hogescholen, universiteiten, gemeenten en sportclubs.

 
 
 

Passie

Passie, optimisme en verbinding zorgen dat we duurzame relaties opbouwen met onze studenten. Die relatie is voor zowel student als begeleider van wezenlijk belang. Vanuit onze passie zijn wij als vanzelfsprekend gericht op continue verbetering en ontwikkeling van onze vaardigheden.

Nieuwsgierigheid

Zonder oordeel nieuwsgierig zijn maakt dat we openstaan voor de ander en dat we beter bij hen kunnen aansluiten. Deze houding zorgt ook voor gelijkwaardigheid en respect. Onze studenten leren van ons en wij leren zeker ook van onze studenten

Autonomie

De regie krijgen en nemen over je eigen leven, dat is wat Villa Abel voorstaat voor haar studenten. Daarbij zijn zaken als authenticiteit, (zelf)kennis, zelfwaardering en vertrouwen belangrijk. Door enerzijds aan de slag te gaan met praktische zaken en anderzijds oog te hebben voor deze softere skills werken we aan de autonomie van onze studenten. Daarnaast is er binnen Villa Abel aandacht voor de autonomie van medewerkers. Alleen als je zelf de regie hebt in je werk kan je tot volledige bloei komen. Zo vinden wij het erg belangrijk dat iedere medewerker op eigen wijze uitvoering geeft aan diens rol en de verantwoordelijkheid neemt voor een goede invulling daarvan. Uiteraard binnen de grenzen van de organisatie en rekening houdend met elkaar.

Ontwikkeling

Onze studenten bevinden zich in een levensfase, waar nog volop ontwikkeling mogelijk is. Dit is niet altijd vanzelfsprekend omdat stress in de weg kan zitten en de wereld ingewikkeld in elkaar steekt. Ontwikkeling is ook verandering en dat is spannend. Villa Abel gelooft in continue ontwikkeling van studenten, medewerkers en de organisatie zelf. Voor studenten betekent dit soms hele kleine stapjes zetten, net even buiten de comfortzone. Voor medewerkers betekent dit dat er altijd ruimte is voor scholing en nieuwe ideeën.

Samenwerking

Met elkaar werken aan de toekomst van en met onze studenten, ieder vanuit diens authenticiteit en vanuit een andere rol maakt de veelzijdigheid van het team succesvol. We zoeken nadrukkelijk de samenwerking met andere betrokken partijen, zoals ouders, hogescholen, universiteiten, gemeenten, zorgorganisaties, sportclubs en bedrijven.

Openstaande vacatures

Bekijk de onderstaande vacatures en wie weet ben jij binnenkort onderdeel van ons team! 

Profiel Begeleider Werkruimte Leiden

(ervaringsplek voor studenten / vrijwilligersfunctie) in Leiden

Profiel Begeleider Werkruimte Rotterdam

(ervaringsplek voor studenten / vrijwilligersfunctie) in Rotterdam

Bestuurder

De nieuwe leden dienen uiteraard de algemene competenties van toezichthouders te beschikken. 

Vrijwilliger worden?

Wij hebben regelmatig vraag naar enthousiaste vrijwilligers die een steentje willen bijdrage! Bekijk hieronder de openstaande vrijwilligers functies.