Gezocht: Specialistisch Persoonlijk Begeleider (locatie Leiden)

Wie zijn wij?

Stichting Villa Abel is een kleinschalige, professionele organisatie die levensbrede begeleiding biedt aan studenten en young professionals met autisme in het hoger onderwijs.

Villa Abel werkt op basis van de Autisme Centraal methodiek.

We begeleiden de studenten vanuit een visie dat er alleen ‘geleerd’ kan worden als de student in een flow is. En dat leren kan alles zijn van daadwerkelijk studeren tot het omgaan met vrienden, van boodschappen doen tot structuur aanbrengen in je dag-/nachtritme of van sporten tot een gesprek voeren. En daarbij is niets ons te gek.

Het doel van Villa Abel is dat studenten met autisme, op een voor hen prettige manier, deel kunnen nemen aan de maatschappij, tijdens hun studie en daarna.

Villa Abel biedt:

  • Specialistische individuele begeleiding;
  • Groepsbegeleiding, waaronder een autisme vriendelijk ruimte waar onder begeleiding gewerkt kan worden aan studie, administratie of andere zaken;
  • Begeleiding bij het zelfstandig wonen.

Jouw rol

De Specialistische Persoonlijke Begeleider heeft een belangrijke rol binnen de organisatie, want je staat in direct contact met de autistische studenten en draagt zorg voor de persoonlijke begeleiding aan deze studenten.

Wat ga je doen?

De werkzaamheden kunnen o.a. bestaan uit:

Wat bieden wij jou?

De functie is in eerste instantie voor bepaalde tijd in loondienst. Het salaris is conform de CAO GGZ en minimaal € 2.327,- en maximaal € 3.471,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband. De functie is voor minimaal 8 uur per week en kan met de komst van nieuwe studenten snel uitgebreid worden. De training in de AutismeCentraalMethodiek maakt onderdeel uit van de functie.

Bij Villa Abel maak je deel uit van een energiek en gezellig team.

Wie ben jij?

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Reageer dan door je CV en motivatiebrief, met als onderwerp: Sollicitatie Specialistisch persoonlijk begeleider Leiden, op te sturen naar [email protected].

Met vragen kun je contact opnemen met Arianne Josemans en/of Jelle van Haaren via [email protected] of op 06-1219 8047.

Solliciteer bij Villa Abel

Wat leuk dat je belangstelling hebt voor een rol binnen Villa Abel. Wanneer je onderstaand formulier invult, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.